Menu

Over mij

Van oorsprong ben ik fysiotherapeute. Na enkele jaren praktijk kreeg ik de behoefte om ook mijn zakelijke kant te ontwikkelen en heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als fiscaaljurist, gevolgd door een periode van wonen in verschillende Europese landen. Vanaf 1998 in Frankrijk. In 2003 keerde ik terug naar Nederland. Mijn dochter was toen 6 jaar.

Vrij snel daarna kwam de haptonomie op mij pad. In de haptonomie ontdekte ik het belang van thuiskomen, thuiskomen bij mezelf en me verbonden voelen met mijn wortels, mijn omgeving en de mensen om me heen.

Ik denk dat iedere dag, in het contact met de ander, van je vraagt dat je je bewust blijft wat je daarin doet. Zo kun je jezelf leren kennen en je samen met de ander verder ontwikkelen tot de unieke mens die je bent.

 

Ik heb de opleiding Haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn gevolgd en ben aangesloten en geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH).
Naast mijn praktijk voor haptonomie in Amsterdam ben ik sinds 2011 werkzaam als docent aan de Academie voor Haptonomie.
Ik heb de opleiding tot Coach op EQA Practitioner niveau gevolgd bij de Coaching Academy International in Naarden.
Daarnaast ben ik opgeleid in het werken met en vanuit het perspectief van het Systemisch denken en handelen door Ineke van Keulen van het Centrum voor Systemische Opstellingen en Consultatie in Zuid Limburg. Dit geeft de mogelijkheid om ook vanuit het perspectief van het familiesysteem en de dynamiek die dit met zich meebrengt naar jouw vraag te kijken.